Jacksons Lane Brief

Increased visibility into Jacksons Lane

Full disabled access to all areas of the building

Complete overhaul of the Mechanical and Electrical systems

Building fabric upgrades to improve sustainability

Upgrade to the main theatre space including:

  • improved rigging 
  • increased seating capacity and greater comfort
  • introduce greater staging flexibility

Improved technical storage and workshop areas

Improved office facilities

Additional lettable office areas

Reconfigured and refurbished internal spaces

Sensitive refurbishment of historic building fabric

Improved acoustic separation

Retain at least one ‘premium’ space (at least 80% of Studio 1)

Retain at least 3 further hireable studio spaces

An improved café/bar/foyer experience for customers

More WC facilities.